Šport > Nogomet
43 ogledov

Vučinić in Pastore tik pred prestopom

Mirko Vučinić Reuters
Kot naslednja destinacija v karieri Mirka Vučinića se je omenjal Juventus, a je njegov agent razkril, da se za Črnogorca zanima Manchester United. Povsem drugačne novice pa prihajajo iz Londona - Tottenham je prepričan, da bo Mirko njihov. Še prej bi utegnil podpisati Javier Pastore, saj v Palermu pravijo, da so le nekaj ur od dogovora.

Nekdanji soigralec Sebastjana Cimerotiča pri Lecceju, v zadnjih letih pa napadalna ost Rome, črnogorski repezentant Mirko Vučinić, se pogovarja z Manchester Unitedom. Pravzaprav ne on, pač pa njegov zastopnik. "Srečal sem se s predstavniki Manchester Uniteda. Pogovarjali smo se o Vučiniću, a dogovora nismo dosegli. Rdečim vragom Mirko ugaja, a je do njegovega morebitnega prihoda na Old Trafford še daleč," je povedal Alessandro Lucci.


Alex Ferguson
, ki je v svoje moštvo sicer to poletje že pripeljal tri novince - Phila Jonesa, Ashleyja Younga in Davida de Geo - je izjavil, da novih podpisov ne pričakuje pred tekmovanjem Community Shield. Na njem se bo United pomeril z mestnim rivalom Cityjem sedmega avgusta.

Spurs prepričani, da bo Vučinić njihov

Drugačne načrte pa ima Tottenham. Kot poroča goal.com so Spurs prepričani, da se bo Vučinić odločil zanje. Odškodnina Romi pa naj bi bila tam okrog 20 milijonov evrov. "Z Romo se pogovarjamo že dva tedna. Nikoli ni bilo omenjeno, da ga zanima United. Vučinić je dal jasno vedeti, da ga zanimajo Spurs. Najbrž njegov agent le želi izsiliti čim boljšo plačo," je dejal neimenovani predstavnik Tottenhama.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.