Šport > Nogomet
33 ogledov

Vučkić pokazal, da zmore

Haris Vučkić Anže Petkovšek
Haris Vučkić je proti West Bromwich Albionu odigral celotno tekmo, ob tem pa je navdušil trenerja Alana Pardewa in najzvestejše navijače Newcastla.

Najstnik je v prvi postavi zaigral po suspenzu soigralcev Yohana Cabayeja in Dana Goslinga ter poškodbi Dannyja Guthrieja. Kljub temu, da so Srake doma izgubile z 2:3, je 19-letni Slovenec s svojo predstavo prepričal trenerja in gledalce na stadionu St. James's Park.

"Haris se je v določenih trenutkih izkazal," je po tekmi dejal Pardew in dodal, da "je navijačem pokazal, da bo dober igralec".

Vučkić je sicer ob zaostanku Nevcastla z 1:2 z izjemnim strelom zadel okvir vrat, kasneje pa je imel še en nevaren strel na gol tekmeca. "Trudil sem se po najboljših močeh in upam, da sem navijačem pokazal, da lahko igram tudi na tem nivoju. Pred tekmo sem imel kar nekaj treme. Štiri mesece sem okreval po poškodbi roke, nervozen pa sem bil tudi zaradi igranja pred 50 tisoč gledalci. A ko se je tekma pričela, se mi je samozavest hitro vrnila. Ni me bilo več strah, želel sem le pomagati soigralcem. Navijači so vredni zlata, žal smo izgubili."

Da je prepričal slednje, potrjujejo tudi številni zapisi na socialnem omrežju Twitter. Nekaj zapisov smo tudi prevedli:

"Ogledal sem si daljši posnetek včerajšnje tekme. Še vedno sem razočaran, a mi je všeč Vučkić."

"Haris Vučkić je bil navdušujoč. Komaj čakam, da bosta s Sammyjem Ameobijem redno igrala v prvi postavi."

"Vučkić je izgledal res dobro. V prihodnosti bo še velik igralec tega kluba!"

"Vsaj mladi Haris Vučkić je izgledal dobro."

"Vsi razen Harisa Vučkića in Dembe Baja so igrali brez želje. Obramba je bila grozna."

"Haris Vučkić sinoči za Nevcastle. OMFG!"

"Mašina za gol Demba Ba in Haris Vučkić sta se izkazala. Z njima izgleda prodaja Carolla za 35 milijonov še bolj smešna, če je to možno."

"Leva noga Harisa Vučkića je dodana vrednost v Premier League. Dva neverjetna strela iz 30 jardov – eden je zadel okvir vrat, drugega je vratar izbil čez vrata. Star je le 19 let."

"Vučkić je začel počasi, nekajkrat je brezglavo tekal okoli, a je nato zaigral bolje. Zelo spodbudno."

"Bil je izjemen. Imel je tudi dva izjemna strela. Menim, da je vsem pokazal, da lahko dobro igra v tem klubu. Zagotovo!"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.