Šport > Nogomet
11 ogledov

Wenger: "Barçe ne bom ovadil"

Arsene Wenger meni, da Tottenham lahko izločil Real in obratno. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Trener Arsenala Arsene Wenger je zavrnil možnost tožbe proti Barceloni zaradi zadnjih izjav Xavija Hernandeza o možnem prestopu Cesca Fabregasa v katalonski klub.

Francoz pa je poudaril, da morajo Katalonci s takšnimi dejanji prenehati. "Če med kluboma potekajo pogajanja, mislim, da ni zdravo, da se oglašajo igralci, ki za take stvari niso pooblaščeni. Na žalost se je to v tem primeru zgodilo nekajkrat," je vpletanje igralcev Barcelone – nazadnje je to storil Xavi Hernandez – v morebiten prestop Fabregasa pokomentiral Wenger.

Francoski strokovnjak se tako ne bo posluževal tožbe pri najvišjem nogometnem organu Fifi, ker je Xavi pred dnevi izjavil, da Fabregas pri Arsenalu trpi, ker želi podpisati za evropskega prvaka Barcelono. "Mislim, da Xavijeve besede niso tako težke, da bi bilo vredno sprožiti tožbo pri Fifi. Vse skupaj je bilo nespoštljivo s strani Xavija, nič drugega," je za uradno spletno stran londonskega kluba še povedal Wenger, ki je hkrati izrazil nerazumevanje Xavija, češ da Katalonec za takšne stvari ni pooblaščen in da vpletanje v prestop Fabregasa ni njegovo delo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.