Šport > Nogomet
8 ogledov

Wenger: Imam zvezane roke

arsenal wolverhampton wenger EPA
"Ne morem podpisati pogodbe z novim igralcem, dokler ne bom vedel, kdo bo odšel. To bi bila napaka. Sprva moram prodati, nato pa kupiti," pravi trener Arsenala Arsene Wenger.

Dolgoletni strateg Arsenala Arsene Wenger bo do konca letošnjega poletnega prestopnega roka skoraj zagotovo izgubil svojega najboljšega nogometaša Robina van Persieja, a še ne ve, s kom ga bo nadomestil. Da se čas Nizozemca pri topničarjih res izteka, priča tudi podatek, da ga francoski trener ni uvrstil na seznam potnikov za turnejo po Aziji.

Nizozemec je pred časom že zavrnil podpis nove pogodbe. Arsenal pa je medtem v poštni nabiralnik že prejel tri ponudbe od Manchester Uniteda, Manchester Cityja in Juventusa v višini 15 milijonov funtov. A stališče Arsenala je jasno: pogovori bodo stekli šele, ko bo nekdo ponudil vsaj 20 milijonov funtov.

"Status quo" nove sive lase povzroča tudi Wengerju. "Nič konkretnega ne morem reči. Vse stoji, kot tudi situacija z van Persijem," je dejal Francoz in pristavil: "Na žalost ne morem narediti veliko stvari, ki bi jih sicer rad naredil. Ne morem podpisati pogodbe z novim igralcem, dokler ne bom vedel, kdo bo odšel. To bi bila napaka. Sprva moram prodati, nato pa kupiti. Roke imam zvezane in zaradi tega sem pesimističen."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.