Šport > Nogomet
26 ogledov

Wenger: Lahko bi ga ubil!

alexis sanchez Youtube
Francoski strateg Arsene Wenger meni, da bi moralo vodstvo angleške Premier League dobro prevetriti svojo politiko do razporeditve televizijski kamer.

Trener Arsenala je prepričan, da so televizijske kamere v neposredni bližini igrišča lahko smrtno nevarne za nogometaše. Razmišljanje francoskega stratega se navezuje na incident, ki se je zgodil na tekmi angleške Premier League med topničarji in Norwich Cityjem.

Srečanje na stadionu Carrow Road je v manjši meri zaznamoval padec Alexisa Sáncheza, ki ga je v luknjo, namenjeno snemalcu, potisnil - domnevno ponesreči - branilec Norwicha Ryan Bennett. Sánchez je kasneje staknil poškodbo in v 60. minuti odšepal z igrišča.

''Prvič, nevarno je, da imajo kamero postavljeno tam. Lahko bi ga ubil. Drugič, Bennettu ga ni bilo potrebno odriniti na takšen način. Postavitev kamere je bila zagotovo nevarna,'' je povedal Wenger in dodal, da je padec lahko pripomogel k poškodbi, zaradi katere je Čilenec po uri igre zapustil zelenico.

Bennett je po tekmi prejšnjega kroga Premier League na Twitterju zapisal, da Sáncheza ni odrinil namerno, temveč ga je 'žrtvoval' za svojo varnost. ''Da razčistimo, iskreno sem se želel ustaviti, ne pa potisniti Sáncheza,'' je zapisal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.