Šport > Nogomet
29 ogledov

Wenger lovi Handanovića!

Handanovič se je na svetovnem prvenstvu takole postavil po robu napadalcu Totten Žurnal24 main
Trener Arsenala Arsene Wenger je resno začel z iskanjem novega vratarja. Kandidata sta dva - poleg Portugalca Eduarda še slovenski reprezentančni vratar Samir Handanović!

Če gre verjeti zapisom londonskega časnika Metro je Samir Handanović padel v oči enemu najboljših trenerjev moderne dobe. Po kroničnih težavah v golu, kjer se pri Arsenalu neuspešno izmenjavata starejši Manuel Almunia in mlajši Lukasz Fabianski, se je Francoz Arsene Wenger pred sezono 2010/11 resno odločil, da reši problem številke ena. Po pisanju Metrojeve spletne strani sta na njegovem spisku želja reprezentančna vratarja Portugalske – Eduardo, in Slovenije – Handanović.

Wenger ceni dejstvo, da Handanović ostaja eden izmed najbolj podcenjenih vratarjev, in lahko bi ga prepričal, da zapusti italijanski klub Udinese po šestih letih igranja v Serie A.
Metro.co.uk

Wenger je lahko oba igralca spremljal iz prve roke, saj je kot strokovni komentator spremljal tekme za francosko televizijo, kot kaže pa sta ga tako Eduardo kot Sarma prepričala do te mere, da bo za njiju pripravljen zapraviti kakšen funt. To sicer ni ravno najbolj značilno za francoskega stratega ...

"Wenger ceni dejstvo, da Handanović ostaja eden izmed najbolj podcenjenih vratarjev, in lahko bi ga prepričal, da zapusti italijanski klub Udinese po šestih letih igranja v Serie A," so zapisali pri Metroju."Handanović ima za svojih 25 let veliko izkušenj z 42 nastopi za reprezentanco in več kot sto nastopi v italijanski prvi ligi," še dodajajo.

Če je vse to res, se vseeno zdi, da je v rahli prednosti Portugalec. Razlog? Po vsej verjetnosti denar, saj ima Eduardo pri Sportingu Bragi odkupno ceno, ki znaša vsega 4,1 milijona evrov, medtem ko bi kronično "škrti" Wenger moral za Handanovića odšteti okrog desetih milijonov evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.