Šport > Nogomet
16 ogledov

Xavi: "Lahko bi slavili z desetimi"

xavi hernandez EPA
Kultni vezist Barcelone, Xavi Hernández, ki je v sredo na Santiagu Bernabéu ob odsotnosti Carlesa Puyola nosil tudi kapetanski trak, je po tekmi dejal, da bi lahko Katalonci ob večji učinkovitosti slavili tudi z deseterico.

"Dve grobi napaki v obrambi in rdeči karton so bili ključni za naš poraz, a kljub igralcu manj smo uspeli ostati zvesti našemu slogu igre in bi lahko preobrnili rezultat v drugem polčasu ter osvojili superpokal," je po tekmi povedal izvrstni ideolog igre Barcelone, Xavi Hernández.

"Čeprav smo igrali le z deseterico, smo si v drugem polčasu ustvarili dovolj priložnosti, da bi osvojili prvo lovoriko v sezoni. A ne bomo obupavali, en naslov smo izgubili, v igri pa so še bolj pomembne titule. Zdaj moramo spremeniti razmišljanje in se obrniti k La Ligi," je še dodal Barcelonin virtuoz.

Real Madrid je v sredo na svojem Santiagu Bernabéu premagal Barcelono z 2:1 in tako osvojil španski superpokal zaradi več doseženih zadetkov v gosteh. Barcelona v okviru Primere v nedeljo zvečer gosti Valencio, ki je v prvem prvenstvenem kolu z Madridom remizirala v gosteh (1:1).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.