Šport > Nogomet
263 ogledov

Z zasedbo Liverpoola bi plačali pol drugega tira

Liverpool Ljudski vrt Liverpoolčani so v ponedeljek preizkusili zelenico Ljudskega vrta.
Danes zvečer bo v Ljudskem vrtu gostoval eden najbolj znamenitih klubov na svetu.

Maribor bo v tretjem kolu skupinskega dela Lige prvakov gostil sloviti Liverpool. 125-letni klub se ponaša s pestro zgodovino in številnimi naslovi. 

"Reds" imajo 18 naslovov državnih prvakov, sedemkrat so osvojili FA pokal, osemkrat ligaški pokal, kolektiv z Anfielda je bil petkrat evropski prvak.

jurgen klopp "To bo resna tekma" Šport Klopp odgovoril na zbadljivko Zlatka Zahovića

Nemški trener Jürgen Klopp ima na voljo zvezdniško zasedbo, v kateri je kar 13 igralcem samih vrednih več kot vsi nogometaši Maribora skupaj. Skupna vrednost štajerske ekipe je 14 milijonov evrov.

Najdražji artikel v angleškem moštvu je Brazilec Philippe Coutinho. Tranfermarkt ga ocenjuje na 45 milijonov evrov, toda v letošnjem poletju je bila Barcelona zanj pripravljena odšteti precej več kot sto milijonov, pa ga Liverpool ni želel prodati. 

40 milijonov evrov je vrednost senegalskega napadalca Sadia Manéja, le dva milijona manj je cena brazilskega vezista Roberta Firmina.

Skupno so nogometaši Liverpoola po Transfermarktu vredni kar 451 milijonov evrov. S kadrom angleškega prvoligaša bi tako lahko odplačali skoraj polovico predvidene slovenske investicije v drugi tir od Divače do Kopra.

Spartak Moskva Maribor Ljudski vrt Denar je! Šport V Mariboru bodo dokončno prenovili stadion
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.