Šport > Nogomet
19 ogledov

Za šalo stavil na Ederja in postal milijonar

Euro 2016, finale, Francija, Portugalska EPA
Pri stavnici so iskali novopečenega milijonarja, ki ni niti vedel, da je dobil stavo. Denar mu je prinesel Eder, strelec odločilnega zadetka v finalu EP.

Pri stavniški hiši BetVictor so med evropskim prvenstvom ponujali stavo in dobitniku garantirali milijon funtov (1,2 milijona evrov), če pravilno napove prvega strelca v finalu in minuto v kateri bo zadel. Če nihče obeh dogodkov ne bo napovedal pravilno, bo nagrado dobil tisti, ki bo najbližje pravilnemu razpletu.

Po finalu so pri stavnici sporočili, da novi milijonar ni zadel prave minute, zapisal je 84. minuto in ne 109., a to ni bilo pomembno, saj je kot edini stavil na Ederja. A tu so se stvari šele zapletle. Pri stavnici so dva dni čakali, da se jim bo dobitnik javil, vendar se to ni zgodilo. Zato je stavnica sama krenila v lov na srečneža.

"Naš zmagovalc je 32-letnik iz Birminghama in je navijač Aston Ville. Ga poznate? Pomagajte nam ga najti! Retvitajte," so v enem izmed čivkov zapisali pri stavnici. Akcija je obrodila sadove, možak je bil na dopustu in sploh ni vedel, kako se je odvijala finalna tekma. Na Ederja naj bi stavil za šalo, ker tega ni storil nihče drug.

"Našli smo našega milijonarja. Užival je na dopustu z družino ... stavimo, da zdaj uživa še bolj," so po akciji zapisali pri stavnici.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.