Šport > Nogomet
385 ogledov

"Za ta dres bi krvavel še tisočkrat"

sergio ramos Reševalni pas/Twitter
Real Madrid nekaj časa ne bo mogel računati na Sergia Ramosa.

Na madridskem derbiju 12. kroga La Lige, ki se je končal brez zmagovalca (0:0), jo je grdo skupil branilec kraljevega kluba Sergio Ramos.  Kapetan je dobil močan udarec v obraz, pri čemer je utrpel poškodbo nosu, kar je imelo za posledico močno krvavitev.

"Za ta dres in grb bi krvavel še tisočkrat. Hvala vam za podporo. Kmalu se bom vrnil," je navijače Reala navdušil Ramos, ki ga je pred začetkom drugega polčasa zamenjal Nacho.

Kraljevi klub je potrdil, da ima Ramos zlomljen nos, zato Realu ne bo mogel pomagati na obračunu Lige prvakov s ciprskim Apoelom. Če bo nogometaš potreboval operativni poseg, bo z igrišč odsoten od dva do tri tedne.

sergio ramos | Avtor: Epa Epa

Real ima na lestvici španskega prvenstva že 10 točk zaostanka za Barcelono. Razkorak je do neke mere posledica strelske suše Cristiana Ronalda, ki je v 12. krogih dosegel le en ligaški zadetek, res pa je, da je prve štiri tekme izpustil zaradi kazni.

cristiano ronaldo | Avtor: Epa Epa

Napadalec ima za seboj najslabši uvod v sezono po letu 2009, ko se je preselil na Santiago Bernabéu. V sezoni 2014/2015 je imel v enakem obdobju na računu 20 golov.

V letošnji sezoni je zadel le enega od 55 poskusov, kar znaša pičlih 1,8 odstotka. Če bo Ronaldo nadaljeval v enakem ritmu, bo ligaško kampanjo končal s štirimi zadetki.

ronaldo ramos Napeto Šport Pri Realu počilo med legendama, Zidane miri: Vse smo uredili!
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice