Šport > Nogomet
15 ogledov

Za Zajca ponujali 750.000 evrov

Miha Zajc Olimpija Ljubljana Krško Nikola Miljković/M24.si
Miha Zajc, ki je včeraj podaljšal pogodbo z Olimpijo, je zanimiv za tuje klube. Prvaki so sicer zavrnili ponudbo, ki je za mladega vezista prišla iz Turčije.

Olimpija je imela na mizi ponudbo za Miho Zajca, a jo je gladko zavrnila. Po pisanju Ekipe se v ljubljanskem klubu nadejajo, da bodo za mladega vezista v prihodnosti iztržili vsaj dva milijona, ponudba turškega prvoligaša Rizesporja pa je bila občutno nižja. Turki, ki so v tem prestopnem roku iz Olimpije v svoje vrste že zvabili Matica Finka, so ponujali 'le' 750.000 evrov.

Zajc, ki je pred dobrim mesecem dopolnil 22 let, je včeraj sicer podaljšal pogodbo z Olimpijo še za tri leta. Ljubljančani so sicer v minuli zimi že izpeljali dva zelo odmevna prestopa, ki jim bosta ob bonusih prinesla skoraj deset milijonov evrov. Gre za denar, ki ga je Olimpija zaslužila ob selitvah Andraža Šporarja k Baslu in Ezekiela Hentyja k moskovski Lokomotivi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.