Šport > Nogomet
48 ogledov

"Za zaslužek bo še čas"

Domen Črnigoj, Benjamin Verbič Katarina Ponjavić
"Začutil sem, da se je moj razvoj v Kopru ustavil. Pomembno mi je bilo le, da dobim klub, kjer bom igral in se razvijal, za zaslužek bo čas pozneje," je priznal Domen Črnigoj.

"Po pravici povedano, v ponedeljek nisem nič več pričakoval. Ko sem po reprezentančnem treningu odprl telefon, so se usula sporočila. Poklical sem očeta, ki mi je potrdil prestop. Moram reči, da sem ponoči mirno spal,” je ponedeljkovo dogajanje opisal Domen Črnigoj, ki se iz Kopra seli v švicarski Lugano.

"Povedali so mi, da me je trener Zdenek Zeman želel imeti v ekipi in da naj bi bil njihov največji transfer v prestopnem roku. Dobro, ne bom mu ravno povedal, da navijam za Juve he, he... Igrali naj bi napadalen nogomet, pravijo še, da imamo relativno mlado ekipo," je v pogovoru za Primorske novice pojasnil mladi reprezentant, ki si je srčno želel odhoda iz Kopra.

"Začutil sem, da
 se je moj razvoj v Kopru ustavil in da moram drugam. Pomembno mi je bilo le, da dobim klub, kjer bom igral in se razvijal, za zaslužek bo čas pozneje. Rad bi se zahvalil predsedniku Anteju Gubercu, da me je pustil, pa čeprav mogoče ponudba zame ni bila tako velika, kot so morda pričakovali," je še povedal novi član švicarskega prvoligaša.

Komentarjev 1