Šport > Nogomet
34 ogledov

Zadnji korak do tekme proti Keku

Olimpija Ljubljana Žilina Evropska liga kvalifikacije Đurković Djurković Anže Petkovšek
Nogometaši ljubljanske Olimpije bodo danes na Slovaškem ob 17.30 igrali povratno tekmo 2. predkroga Evropske lige. Na prvem obračunu v Stožicah so si proti slovaški Žilini priigrali lepo prednost 3:1.

Zeleno-beli so že v torek zvečer pripotovali v Žilino, kjer so imeli v sredo trening. Trener zmajev Andrej Razdrh upa, da bodo danes ponovili tekmo iz Stožic, ki je bila njihova najboljša v novi sezoni: "Proti Žilini bomo pripravljeni in odpočiti. Fantje so z glavami izključno na evropski tekmi. Taktike s prve tekme ne bomo bistveno spreminjali. Mislim, da tudi Žilina nima kakšnih novih taktičnih opcij."

Za tekmo bo nared tudi Damjan Trifković, ki je na tekmi proti Kopru dobil udarec in je moral izpustiti treninge v začetku tedna: "Ne bomo se branili. Želimo iztržiti ugoden rezultat in napredovati. Bitka se bo dobivala na sredini."

Tekmo bo zaradi rdečega kartona na prvi tekmi izpustil Antonio Mlinar Delamea, v ekipo se vračata Matic Fink in William Franklin Vicente.

Tekmo bodo sodili danski sodniki z Jakobom Kehletom na čelu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.