Šport > Nogomet
6211 ogledov

Zakaj Griezmann ni slavil svojega zadetka?

Griezmann
Antoine Griezmann je zabil drugi gol za Francijo ob zmagi nad Urugvajem z 2:0. Toda zadetka ni proslavljal. Razkril je razlog zakaj.

Le redki bi se lahko zadržali, ko bi dosegli zadetek za polfinale Svetovnega prvenstva, toda francoski napadalec Antoine Griezmann je le uspel ukrotiti svoja čustva, potem ko je po veliki napaki Fernanda Muslere popeljal Francijo v naslednji krog.

urugvaj francija suarez pogba SP 2018 Šport Velika neumnost vratarja zapečatila usodo Urugvaja

Griezmann zadetka ni želel slaviti s svojo običajno koreografijo, kar je kasneje pojasnil:

"Nisem želel slaviti, ker ko sem začel igrati kot profesionalec, so me prav Urugvajci podučili o dobrem in slabem. Od takrat do njih gojim najgloblje spoštovanje. Poleg tega sem igral proti prijateljem in se mi ni zdelo pravično slaviti. So trda ekipa, kot Atletico Madrid. Vsi garajo na polno tako v obrambi kot v napadu, to je nekaj kar se pri njih vidi vsak dan. Zato imam rad Urugvaj in njihovo kulturo.

Antoine Griezmann

Njegove besede potrjuje tudi toplo pozdravljanje z vsemi igralci Urugvaja pred začetkom tekme, še posebej z Diegom Godinomsvojim kapetanom iz Atletica.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.