Šport > Nogomet
19 ogledov

Zakaj spursi ne bi izločili Reala?

Arsene Wenger meni, da Tottenham lahko izločil Real in obratno. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Prvi četrtfinalni obračuni Lige prvakov so pred vrati. V Madridu bo Real gostil Tottenham, ki mu trener Arsenala Arsene Wenger pripisuje povsem enakovredne možnosti za napredovanje.

Arsene Wenger je z Arsenalom letos že zaključil z nastopanjem v Ligi prvakov. V osmini finala so topničarji izpadli proti Barceloni, potem ko so jim Katalonci predvsem na povratnem obračunu pred svojimi gledalci odčitali pravo lekcijo nogometa. Kljub temu pa francoski trenerski maček še vedno z velikim zanimanje spremlja, kaj se dogaja v najmočnejšem klubskem tekmovanju na stari celini. Tako kot mnogi drugi z veliko nestrpnostjo pričakuje obračun Reala in Tottenhama. "Ta par je povsem odprt," je sprva dejal Wenger in dodal: "Vsakogar je mogoče premagati. Če bi bilo vse normalno, danes v Ligi prvakov Barcelone ne bi bilo več. Prepričan sem, da bi mi napredovali, če ne bi na povratnem srečanju zaradi rdečega kartona izgubili van Persieja." Wenger očitno še vedno ni pozabil bolečega poraza na Camp Nouu

Wenger ugotavlja, da so njihovi veliki rivali v prednosti pred Realom tudi zaradi povratnega srečanja na domačem igrišču. "Zakaj spursi ne bi premagali Reala? Real ima ta minus, da prvo tekmo igrajo doma, medtem ko spursi dobro igrajo na domači zelenici. Mislim, da so možnosti za napredovanje 50:50," je še dejal Arsene Wenger.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.