Šport > Nogomet
18 ogledov

"Zaradi Cesca igram bolje"

Cesc Fabregas Barcelona Porto Reuters
Strokovnjaki ponavljajo, da igralci, ki so se nogometnih veščin priučili v sloviti nogometni šoli La Masii, tudi po daljšem času nikoli ne pozabijo katalonskega sloga igre. Samo poglejte Cesca Fàbregasa. "Izgubljeni sin" deluje, kot da nikoli ni zapustil rodne Katalonije.

Za Cesca Fàbregasa lahko mirne vesti zapišemo, da pri Barceloni igra, kot da ne bi nikoli odšel k Arsenalu in tam preživel osem sezon. Fàbregas je že po nekaj tekmah dokazal, da bo za ekipo Pepa Guardiole prestavljal pomembno okrepitev. Odlični vezist se je nemudoma vklopil v ekipo, začel zabijati, podajati in razigravati svoje soigralce. "Zaradi njega igram bolje, zelo mi ustreza," je za spletno stran ponosa Katalonije Xavi pohvalil reprezentančnega soigralca in še dodal: "Če grem naprej, mu pokrivam hrbet, in obratno. Srečen sem na zelenici, tudi on je. To smo pokazali že na nekaj letošnjih tekmah."

Da se je Fàbregas odlično znašel ob Xaviju, Lionelu Messiju, Andresu Iniesti in drugih, priča tudi statistika. V prvih štirih kolih španske Primere División je zabil že štiri zadetke in dodal še štiri podaje. Fàbregas bo imel novo priložnost za izboljšanje statistike že v soboto, ko na Nou Camp prihaja Atletico Madrid s Falcaom na čelu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.