Šport > Nogomet
18 ogledov

Zaradi kokaina ob igranje v Premier League

Jake Livermore EPA
Vezist Hull Cityja Jake Livermore je bil zaradi pozitivnega testa na kokain suspendiran s strani kluba in angleške nogometne zveze.

Jake Livermore se je lani junija pridružil tigrom, njegov prestop iz Tottenhama pa je Hull City stal nekaj več kot 11 milijonov evrov. V tej sezoni je zbral 39 nastopov za klub, v zadnjih dveh kolih Premier League pa ne bo stopil na zelenico.

"Klub je suspendiral Jaka Livermora, sledijo pa še dodatne preiskave nogometne zveze in tudi kluba zaradi kršenja disciplinskih norm," so v izjavo za javnost zapisali pri premierligašu. 

Livermore je v svoji karieri enkrat oblekel tudi dres angleške reprezentance, zaigral je na prijateljski tekmi proti Italiji avgusta 2012. Petindvajsetletnemu vezistu preti huda kazen, ki bi najverjetneje že končala njegovo kariero. Po pravilih FA mu za uporabo "družabnih drog" na dan tekme grozi kar štiriletna prepoved igranja.

Hull Cityju sicer grozi izpad iz Premier League. Četa Steva Bruca je trenutno 18. v angleškem prvenstvu, za Newcastlom in Sunderlandom, ki sta še na mestih, ki zagotavljata obstanek, pa tigri zaostajajo za dve točki.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.