Šport > Nogomet
29 ogledov

Zaradi orgazmov Pogbaja bežal iz hotela

Paul Pogba Manchester United EPA
Najdražji nogometaš na svetu Paul Pogba je v zadnjem času očitno uspešnejši zunaj igrišč.

Paul Pogba je v poletnem prestopnem roku postal najdražji nogometaš vseh časov, ko je Manchester United stari dami iz Torina nakazal kar 105 milijonov evrov. Francoski vezist je po odhodu iz Juventusa odigral deset tekm, pri tem pa prispeval en zadetek. Tudi konec tedna na derbiju z Liverpoolom ni blestel, nanj pa se počasi že zgrinjajo kritike angleških medijev.

A po poročanju medija The Sun je 23-letnik uspešen vsaj na enem področju. Pravzaprav tako uspešen, da je zmotil kar nekaj gostov v prestižnem hotelu Lowry v Manchestru. Nekaj se jih je celo izselilo. In kaj je razlog? Pogba se je zabaval skupaj z znano afriško pevko Dencio.

"Dencie ne moreš zgrešiti, je zelo glasna. Stanoval sem blizu njiju v tretjem nadstropju hotela, večkrat sem ju srečal na hodniku. Nekega večera sem prišel pozno v hotel in se okoli druge ure zjutraj odpravljal k počitku. Iz njegove sobe je donela glasna hip-hop glasba, slišati je bilo tudi hihitanje. Vse skupaj se je nekoliko stišalo pred četrto uro, nato pa so se zaslišalo vzdihovanje. Zvenelo je kot porno film. Očitno jima je bilo povsem vseeno, kdo ju sliši. Trajalo je večnost. Nemogoče ju je bilo neslišati, saj je bila zelo glasna," je za Sun dejal 'nesrečni' sosed.

Ta je v hotelu bival od 24. do 30. septembra. "Prvič sem ju zaslišal že prvo noč med prvo in drugo uro zjutraj. Nato sem ju poslušal še 27., 28. in 30. septembra, nazadnje do štirih zjutraj. Glasna glasba in glasni kriki ter vzdihovanje. Glasba je bila vsaj toliko moteča kot spolnost, saj je šlo za vulgarni hip-hop," je še dejal omenjeni gost, ki je nato z ženo zapustil omenjeni hotel s petimi zvezdicami.

Dencia | Avtor: Profimedias Profimedias
"Pogba je zabil svoj prvi zadetek po njenem prvem prihodu, tako, da je bilo vsaj nekaj dobrega iz vsega tega. Pritožili smo se pri upravi in dejali so, da se bodo pogovorili z njim. A nato se ni nič spremenilo, zato smo preprosto zamenjali hotel. On je zelo prijazna oseba. Vedno je pozdravil z nasmehom na ustnicah - zdaj vemo zakaj."  

V klubu so se odzvali na zapisano v Sunu. "To je neresnična zgodba. V hotelu Lowry niso sprejeli nobenih pritožb glede Paula," so dejali pri Manchester Unitedu.

Agent Raýmani Zaloumis-Steele, ki zastopa Dencio, pa je izjavil: "Nima spolnih odnosov s Paulom Pogbajem. Sta le pripadnika istega kroga ljudi." Oba so pred tem že opazili skupaj v Los Angelesu, kjer sta se skupaj vozila z njenim znanim rožnatim Rolls Royce.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.