Šport > Nogomet
1404 ogledov

Zaslužil bo trikrat toliko kot Katanec

slaven bilić Epa
Sloviti hrvaški strateg ima novo službo.

Nekdanji selektor hrvaške nogometne reprezentance Slaven Bilić je novi trener savdskega prvoligaša Al-Ittihada. Petdesetletni Hrvat je podpisal pogodbo do konca sezone z možnostjo nadaljnjega sodelovanja, v Savdski Arabiji pa naj bi zaslužil približno tri milijone evrov letno.

"Vodstvo kluba želi Biliću veliko uspeha z misijo vrnitve na pota stare slave," so zapisali pri savdskem klubu.

Nekdanji strateg ognjenih in angleškega West Hama bo na klopi nasledil Argentinca Ramona Diaza, ki je dobil nogo po vsega štirih mesecih sodelovanja. Al-Ittihad je v prvenstvo vstopil z dvema porazoma, kar je bilo dovolj, da se je klubsko vodstvo Diazu zahvalilo za sodelovanje, poroča hrvaška tiskovna agencija Hina.

Al-Ittihad bo Bilićev peti klub v trenerski karieri, doslej je vodil splitski Hajduk, moskovsko Lokomotivo, istanbulski Besiktas in londonski West Ham.

Srečko Katanec bo v Iraku zaslužil približno 1,2 milijona dolarjev na leto.

Komentarjev 1
  • Lara_Woodhouse 15:57 28.september 2018.

    Dobra novica zdaj ponuja Google spletno poslovanje na domu. Za 3 ure na spletu lahko zaslužite do 958 do 1327 dolarjev na dan doma. To delo sem začel in še nikoli nisem bil srečnejši in zdaj ga delim z vami, ...prikaži več zato ga lahko preizkusite tudi. Pridružite se nam in obiščite našo spletno stran za več podrobn0sti ... ........ ➤➤➤ www.WebJob98.Com

Sorodne novice