Šport > Nogomet
831 ogledov

Zato je Liverpool zavrnil 125 milijonov

philippe coutinho
Barçina ponudba za prestop Philippeja Coutinha naj bi vsebovala nenavadne klavzule, kar pojasnjuje odločitev angleškega prvoligaša.

Poročali smo, da je Liverpool zavrnil Barçino ponudbo v višini vrtoglavih 125 milijonov evrov za prestop Philippeja Coutinha. Če bi rdeči ponudbo sprejeli, bi brazilski napadalni vezist postal drugi najdražji nogometaš vseh časov. 

Philippe Coutinho Arsenal Liverpool Saga se nadaljuje Šport Liverpool zavrnil neverjetno vsoto za Coutinha

V Liverpoolu so na presenečenje marsikaterega poznavalca ponudbo zavrnili, na dan pa so prišle informacije, ki razplet dogodkov kažejo v nekoliko drugačni luči.

Barcelona je želela ceno nogometaša zbiti s pomočjo absurdnih klavzul, poročajo otoški mediji, ki so težko oziroma morda celo neuresničljive.

Katalonci bi za Coutinha plačali 87 milijonov evrov, preostalih 38 milijonov pa bi bilo vezanih na številne klavzule. Celoten zensek 125 milijonov bi poravnali le v primeru, da bi s Coutinhom osvojili več lovorik v eni sezoni in več naslovov Lige prvakov, nogometaš pa bi moral osvojiti Ballon d'Or - nagrado za najboljšega igralca na svetu. 

Za nameček so nameravali 87 milijonov poravnati v obdobju petih let, zato niti ni presenetljivo, da je Liverpool ponudbo zavrnil. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.