Šport > Nogomet
978 ogledov

Zato so Realu odrekli dve enajstmetrovki

varane Epa
Pri Real Madridu so imeli po ligaškem El Clasicu veliko pripomb na sojenje.

Barcelona in Real Madrid sta se na zaostali tekmi 10. kroga španske La Lige rašla brez zmagovalca. Iz kraljevega kluba so po tekmi deževala pripombe na račun sojenja, predvsem zaradi nedosojenih enajstmetrovk po dveh prekrških nad Raphaelom Varanejem.

messi ramod La Liga Šport El Clasico ni razočaral, rezultat pač

Po besedah priznanega španskega novinarja Juana Carlosa Rivera naj bi se glavni sodnik tekme Alejandro Hernandez Hernandez  ravnal po posebnih navodilih, kar je močno vplivalo na sodniški kriterij.

"Imamo informacije, da je sodnik na tekmi Barcelone in Reala dobil zelo pomembna navodila. Prvo je bilo to, da naj enajstmetrovko dosodi le v primeru, če bo ta povsem očitna in neoporečna. Drugo navodilo je bilo, da mora biti zelo previden z drugimi rumenimi kartoni. Če je pokazal rumen karton igralcu, je moral za drugega narediti izredno grob prekršek, na meji z rdečim," je pojasnil novinar in voditelj oddaje Estudio Estadio.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.