Šport > Nogomet
74 ogledov

Že mesec dni ne govori s soigralci

Dimitri Payet EPA
Francoski zvezdnik dimitri Payet želi izsiliti odhod iz West Hama.

Francoz Dimitri Payet je bil v pretekli sezoni ključen mož pri dobrih dosežkih West Ham Uniteda, kasneje pa je blestel tudi na evropskem prvenstvu. Zanj so se zanimali številni veliki klubi, Londončani pa francoskega reprezentanta niso želeli prodati in so z njim celo podpisali novo pogodbo. Ta Francozu navrže 120 tisoč funtov na teden, po zamisli veljakov kluba pa naj bi trajala pet let in pol.

A le nekaj mesecev kasneje je povsem drugače. West Ham je v angleškem prvenstvu na skromnem 13. mestu, Payet pa zahteva odhod iz kluba. Želi se vrniti v Marseille, po pisanju medijev pa se zanj zanimajo tudi pri Manchester Unitedu, govorice pa ga povezujejo še z Arsenalom. Payet je izjavil, da je že odigral zadnjo tekmo za West Ham, s soigralci pa ne govori od začetka decembra. Navijači njegov ultimat vsekakor ne bodo dobro sprejeli, kritike na njegovo vedenje pa se pojavljajo v številnih angleških medijih.

"Vsi vemo, da ob takšnem vedenju igralec želi izsiliti odhod iz kluba," je za Sun dejal neimenovan vir iz garderobe West Hama, kar nekaj igralcev pa se je strokovnemu štabu že pritožilo na obnašanje Francoza. Zaradi njega naj bi bilo vzdušje v klubu zelo slabo.

Vodilni možje West Hama so ogorčeni, saj menijo, da bi moral Francoz pokazati več spoštovanja do kluba, ki ga je vrnil na nogometni zemljevid. Predsednik David Sullivan naj bi tako že sklenil, da ne bo popustil izsiljevanju, čeprav tehnični direktor Marseilla Andoni Zubizarreta že nekaj časa želi kupiti vezista.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.