Šport > Nogomet
2385 ogledov

Zgrešil je nemogoče ... Dvakrat!

Rafael Santos Borré Kolumbija Čile PrtSc
Tudi vrhunski profesionalci delajo napake. In to hude.

V noči na petek po našem času se je v Barranquilli odvila kvalifikacijska tekma za SP med domačo Kolumbijo in gostujočim Čilejem.

Gostitelji so slavili (3:1) in ostali v realnih kombinacijah za nastop na mundialu. Večino dela so Kolumbijci opravili v prvem polčasu, ki so ga dobili z 2:0.

Leo Messi Argentina Bolivija Kvalifikacije za SP Šport Messi podrl Peléjev rekord: "Dolgo sem čakal na to!"

Lahko pa bi imeli še izdatnejšo prednost. Pri vodstvu za dva gola so domačini v 28. minuti krenili v protinapad. Ob povsem izigrani obrambi je Rafaelu Santosu Borréju ostal le še strel na prazna vrata. A zadel je vratnico. Žoga se je odbila v njegovi smeri, a je z drugim poskusom naciljal svojo oporno nogo in okroglo usnje se je odkotalilo izven igrišča.

Santos Borré je na zelenici ostal do 69. minute. Svoj klubski kruh si služil pri frankfurtskem Eintrachtu. 25-letnik je v preteklosti nastopal še za Deportivo Cali, Atlético Madrid, Villarreal in River Plate.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.