Šport > Nogomet
42 ogledov

Zlatan Kloppu: V Dortmund pridem zastonj

Zlatan Ibrahimović Jürgen Klopp Ballon d'Or Zlata žoga Youtube
Na prireditvi ob podeljevanju zlate žoge so poleg uradnih izjav potekali številni zanimivi pogovori med nogometnimi zvezdniki. Enega od teh je ujela tudi kamera italijanske televizije.

V ponedeljek zvečer so Kongresshaus v Zürichu preplavili najprepoznavnejši akterji najpomembnejše postranske stvari na svetu. V središču pozornosti je bil Cristiano Ronaldo, a dogajalo se je še marsikaj zanimivega. V šaljiv pogovor sta se zapletla tudi zvezdnik Paris Saint-Germaina Zlatan Ibrahimović in trener Borussie Dortmund Jürgen Klopp.

Pogovor med Zlatanom in Kloppom je po začetnem pozdravu potekal približno takole:

Zlatan: Kdaj me boš pripeljal v Dortmund?
Klopp: Oh, prosim! Moral bi prodati svojo celotno ekipo.
Zlatan: Ne, ne, pridem zastonj (smeh, op. a.).
Klopp (novinarju): Ali ste slišali, kaj je rekel?
Zlatan (v kamero): V Dortmund pridem zastonj. Ta pogovor ni za ušesa predsednika Paris Saint-Germaina (smeh, op. a.).

Pohvale za BvB 

Nato sta velikana evropskega nogometa (tudi telesno – oba merita več kot 190 centimetrov) spregovorila še nekaj besed. Švedski kapetan je Nemcu natresel še nekaj komplimentov na račun njegove ekipe. Klopp se je zahvalil, a pripomnil, da gre za težavno delo. "Res je težavno, a na koncu si nagrajen za to," je še pripomnil Ibrahimović, preden sta se akterja poslovila s stiskom rok.

Zlatan je v Zürichu prejel nagrado Ferenca Puškaša za najlepši gol, Klopp pa je bil med nominiranci za trenerja leta, ki jo je prejel Jupp Heynckes.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.