Šport > Nogomet
25 ogledov

Zmaji proti Metalurgu, Mura proti Arsenalu

Olimpija Tromsø Vicente Anže Petkovšek
Olimpija in Mura sta že dobila svoja nasprotnika v tretjem predkolu Evropske lige, če bi na povratni tekmi drugega predkola uspela premagati Tromsoe oziroma CSKA. Zmaje čaka Metalurg, Muro pa Arsenal iz Kijeva.

Ljubljanska Olimpija bo v tretjem predkolu nogometne Evropske lige, če bi ji na povratni tekmi uspelo premagati Tromsoe, skoraj zanesljivo igrala proti Metalurgu iz Donjecka, ki je na prvi tekmi s 7:0 premagal Čelik iz Nikšića. Medtem pa Muro v primeru uspeha proti sofijskemu CSKA čaka Arsenal iz Kijeva.

Milanski Inter, zmagovalec Lige prvakov leta 2010, ki je po sedmih letih nastopanja med evropsko elito zdaj padel v drugorazredno evropsko klubsko tekmovanje, bo evropski debi začel na domačem stadionu proti splitskemu Hajduku ali latvijskemu Skontu.

Liverpool, zmagovalec Lige prvakov iz leta 2005, pa bo najprej odpotoval k makedonskemu klubu Renova ali k beloruskemu Gomelu.

Prve tekme tretjega predkola bodo na sporedu 2. avgusta, povratne pa teden dni pozneje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.