Šport > Nogomet
25 ogledov

Zmeda: Neymar danes k Barçi? Ali Realu?

Copa America, četrtfinale, Neymar EPA
Spletna stran brazilskega dnevnika Estadao poroča, da je bitko za podpis brazilskega reprezentanta Neymarja dobil Real Madrid. Madridski mediji objavljajo ekskluzivne informacije, da naj bi pod nadzorom šefa Realove zdravniške službe Carlosa Díeza že opravil zdravniški pregled, pogodbo pa bo podpisal že v ponedeljek. Medtem imajo pri Barceloni svojo verzijo, saj tamkajšnji mediji zatrjujejo, da si je Barça že zagotovila Neymarjev podpis za leto 2013.

Saga o Neymarju se očitno bliža koncu, morda pa se šele dobro začenja. Brazilski Estadao je namreč v nedeljo udaril z zgodbo, da naj bi Real Madrid s Santosem in nogometašem samim končno uspel skleniti dogovor, po katerem bi se Neymar namesto Barceloni pridružil kraljevemu klubu, in sicer po olimpijskih igrah v Londonu. Podpis pogodbe sledi v ponedeljek, pravijo pri madridskem športnem dnevniku As, kjer dodajajo, da je Real prehitel Barço zaradi "boljše ekonomske ponudbe". Barcelona naj bi ponujala 60 milijonov evrov.

Medtem imajo v katalonski prestolnici svojo verzijo zgodbe - Barcelona naj bi namreč v kratkem objavila novico, da je "blokirala" odhod Neymarja v katerikoli klub, leta 2013 pa naj bi se pridružil prav njim. Podpis pogodbe s še enim napadalcem namreč ni visoko na seznamu želja Blaugrane, zato bodo z Brazilčevim prihodom še malce počakali, predsednik kluba Sandro Rosell pa naj bi spet uporabil svoj močen vpliv v južnoameriškem nogometu, kot v primerih Ronaldiha, pred kratkim pa tudi Alexisa Sáncheza.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.