Šport > Nogomet
44 ogledov

Znano, koga si želi za trenerja

NK Olimpija Saša Despot
Predsednik Olimpije je v pogovoru za srbski Informer že izdal, koga si želi videti na klopi ljubljanskega kluba.

Predsednik Olimpije Milan Mandarić si znova želi sodelovati s srbskim trenerjem Markom Nikolićem, ki je že v minuli sezoni vodil Olimpijo, a jo je moral zapustiti po incidentu z Blessingom Elekejem. Tega je pred letom dni ob proslavljanju zadetka v zadnjih trenutkih tekme označil za 'črnega idiota'. Takrat ga je slovenska nogometna zveza kaznovala s sedmimi tekmami suspenza, o škandalu pa so se razpisali tudi številni tuji mediji, Mandarić pa se je tudi zaradi pritiska javnosti odločil, da ga zamenja z Rodolfom Vanolijem.

"Marko je trener Partizana, ima sijajne rezultate in uspehe. Ko se konča sezona in če bomo še iskali trenerja, se bom najprej pogovarjal z njim in Partizanom. Videti želim, kakšne so njihove ambicije in če obstaja možnost, da bi se Marko vrnil v Ljubljano," je za srbski Informer dejal Mandarić.

"Marko Nikolić je eden najboljših trenerjev s katerim sem sodeloval v svoji karieri. Iz Olimpije je odšel zaradi znanih dogodkov. Klub se je zdaj znašel v težkem obdobju, rezultati niso takšni kot smo pričakovali. Do konca sezone bomo s pomočniki prejšnjega trenerja poskušali vso reč pripeljati do mirnega konca, nato pa želimo med poletjem pripeljati trenerja za daljši rok," je še dejal alfa in omega ljubljanskega kluba.

Ta je omenil tudi, da se je pred kratkim že sestal z Nikolićem: "Videla sva se pred tednom v Beogradu. Seveda izkoristim vsako priložnost za srečanje z njim, ko sem v Srbiji. Popijeva kavo ali kozarec vina. To je bil prijeten in prijateljski sestanek. Kar se tiče njegovega povratka v Olimpijo, bi bil to velik izziv zame, a se o tem še nisva pogovarjala."

Komentarjev 2
  • mymind 09:21 06.april 2017.

    Najboljše da kar klub preseli v Srbijo...

  • Harrison 06:22 06.april 2017.

    Volk dlako menja, glave nikoli !