Šport > Nogomet
13297 ogledov

Zvezdnika Maribora nezavestnega odpeljali z igrišča, takšno so prva poročila

Blaž Vrhovec Planet TV
Maribor si bo poraz s Celjem zapomnil tudi po grozljivki, ki jo je sredi igrišča doživljal Blaž Vrhovec.

Štajerski derbi Prve lige Telekom Slovenije tokrat ne bo ostal v lepem spominu Mariboru, ki ni izgubil le dvoboja, pač pa za nekaj časa tudi enega najpomembnejših igralcev, Blaža Vrhovca.

Ljudski vrt je namreč v 15. minuti tekme popolnoma obnemel, ko je po enem izmed duelov mariborski vezist negibno obležal na tleh. Sledili so mučni trenutki, ko je na igrišče pritekla zdarvniška služba ter pomagala nezavestnemu igralcu.

Po poročilih novinarke Planet TV-ja Sare Pakiž pa naj bi se celotna zgodba srečno končala, saj naj bi Ljubljančan, katerega so po zdravniški oskrbi odpeljali z igrišča, prišel k zavesti ter sam odkorakal v slačilnico.

Vrhovec se je nato napotil v bolnišnico na dodatne preglede, iz kluba pa so že potrdili, da naj bi njegov vrat na srečo ostal nepoškodovan.

Nočno moro Maribora pa je do konca tekme še poglobil Filip Dangubić, ki je z zadetkom poskrbel, da je Maribor ostal pri vsega dveh točkah po prvih treh kolih spomladanskega dela prvenstva.

Posnetek grozljivega trenutka, ob katerem je vsem zaostal dih, si lahko pogledate tukaj.

Komentarjev 1
  • Janez_53 17:08 21.februar 2021.

    Temu "duelu" bi lahko dali tudi drugačno ime. Izza hrbta je mimo njega pridrvel igralec nasprotne ekipe in ga precej grdo zrušil. Nesrečnež se ni mogel umakniti, saj ga ni videl in je bil zato popolnoma nepripravljen na trk.