Šport > Nogomet
30 ogledov

Zvezdnika okradli med poroko

Carlos Tevez poroka EPA
Argentinskega nogometnega zvezdnika Carlosa Téveza so okradli, medtem ko je slavil poroko z dolgoletno spremljevalko in mamo njegovih treh otrok. Nepridipravi so vlomili v hišo, policija pa ne poroča, kaj vse so mu odnesli.

Član Boca Juniors Carlos Tévez, ki je trenutno v središču pozornosti zaradi astronomskih ponudb s Kitajske, je bil v času vloma z več kot 200 svati na barki na reki de la Plata, na kateri so praznovali tridnevno poroko.

Dvaintridesetletni Tévez, ki je del kariere preživel v Manchestru pri Unitedu ter Cityju in Juventusu, je sledi vloma videl šele ob vrnitvi domov. Kot je povedal policiji, so vlomilci v notranjost hiše v prestižnem naselju Buenos Aires San Isidro prišli skozi okno.

Tévez lahko v bližnji prihodnosti postane eden najbolje plačanih nogometašev na svetu. Kitajski klub Šanghaj Shenhua mu ponuja 40 milijonov dolarjev letne plače.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.