Šport > Nogomet
668 ogledov

Zvezdniki so si privoščili smejalni plin

zabava youtube
Nevarna zabava nogometnih zvezdnikov.

Pri tabloidu Sun so objavili posnetke zabave nogometašev Arsenala. Ti so nekaj dni pred začetkom sezone, v kateri so nato najprej doživeli dva poraza, nato pa zabeležili 20 tekem v katerih so zmagali ali remizirali, veseljačili v londonskem prestižnem klubu, pri tem pa vdihavali smejalni plin. Ta je lahko v prvelikih količinah tudi nevaren za življenje, saj lahko vodi v pomanjkanje kisika in tudi do odpovedi srca. Smejalni plin sicer ne sodi med prepovedane droge in ga je moč legalno uporabljati, koristi pa se predvsem v zobozdravstvu.

Sunov video prikazuje Alexandra Lacazetta, Mesuta Özila, Pierre-Emericka Aubameyanga, Seada Kolašinca in 19-letnega Mattéa Guendouzija, kako s pomočjo balonov vdihujejo smejalni plin, 'veselega' dogajanja pa se vsaj na posnetku nista udeležila Henrik Mhitarjan, ki je z roko zavrnil sodelovanje, in Shkodran Mustafi.

rob holding Dolgo okrevanje Šport Branilec Arsenala jo je grdo skupil

Na zabavi, na kateri je po poročanju Suna sodelovalo tudi 70 deklet, so nogometaši zapravili vsoto v višini 25 do 30 tisoč funtov (28 do 33,5 tisoč evrov).

V klubu so napovedali, da bodo preiskali zadevo in po potrebi kaznovali igralce. Novi trener Unai Emery sicer slovi po strogosti, pred začetkom sezone pa je celo prepovedal sokove v garderobi topničarjev, saj naj bi ti vsebovali preveč sladkorja. Početje njegovih igralcev mu tako vsekakor ne bo všeč. Je pa težko pričakovati, da bo suspendiral sedmerico nogometašev, ki so v ali blizu prve enajsterice.

Arsenal Premier League Šport Dan derbijev ponudil dramo in epske trenutke

Arsenalovi navijači so prepričani, da mnoge pri Sunu moti predvsem dejstvo, da je njihov klub nanizal 20 tekem brez poraza.

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.