Šport
42 ogledov

Nole po porazu odhitel v porodnišnico

Novak Đoković Šanghaj EPA
Srbski teniški igralec Novak Đoković ni imel nobenih težav s porazom v polfinalu Šanghaja proti Švicarju Rogerju Federerju, saj je s teniškega igrišča pohitel na letališče in se odpravil k svoji soprogi Jeleni Ristić, s katero pričakujeta prvorojenca.

Igralec številka 1 moškega tenisa Novak Đoković je v polfinalu Šanghaja prekinil niz 28 zaporednih zmag, proti Rogerju Federerju je izgubil s 4:6 in 4:6.

"Moj načrt je, da pohitim domov in, upam, postanem oče," je po porazu dejal 27-letni Đoković in dodal: "Imel sem dober teden, užival sem v tenisu. Zgodba pa se tukaj ne konča. Vrnil se bom prihodnje leto in veselim se novih zmag na Kitajskem. Gledalci so bili vrhunski, stadion je bil poln, na takšnih dvobojih res lahko uživaš. Vsekakor se želim zahvaliti vsakemu posebej, ki je danes prišel, še posebej svojim navijačem za podporo."

Še ne ve, ali gre v Pariz

Zaenkrat še ni znano, kako bo Đoković zaradi ženine nosečnosti zaključil sezono. Dvakratni zmagovalec Šanghaja je sicer prijavljen tudi na masters v Parizu konec oktobra, a še ni znano, če se bo zadnjega tekmovanja redne sezone tudi udeležil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.