Šport
14 ogledov

Obtožen spolnega nadlegovanja hčere

Na pomočnika trenerja LA Kings je padla temna senca. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Rumene strani ameriški časnikov zapolnjuje pomočnik trenerja NHL-moštva Los Angeles Kings Mark Hardy, ki naj bi spolno nadlegoval svojo hčer, zaradi česar ga je policija aretirala.
 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Ameriško moštvo Los Angeles Kings, za katerega igra edini slovenski hokejist v ligi NHL Anže Kopitar, pretresa škandal. Pomočnik trenerja Kraljev Mark Hardy je obtožen spolnega nadlegovanja 21-letne hčere.

Po poročanju ameriških spletnih medijev se je incident zgodil v noči na petek v hotelu Mayflower v Washingtonu, ko naj bi Hardy prišel v sobo, kjer je spala njegova hčerka ter se je začel dotikati po njenem spolovilu brez njenega dovoljenja. Hči je poklicala policijo, ki je Hardyja aretirala.

Prva obravnava na sodišču je razpisana 4. junija. V Švici rojeni 51-letnik, ki je v ligi NHL celih 15 let igral hokej od 1979 do 1994, je sprva zanikal, da bi se dotikal hčere. Sodišče je že izdalo prepoved približevanja in stikov. V moštvu Los Angeles Kings za zdaj ne želijo komentirati omenjenega primera.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.