Šport
22 ogledov

Odpuščen na rojstni dan

Francesco Guidolin Profimedias
Francesco Guidolin se je zapisal v zgodovino Premier League. Je prvi trener, ki so ga odpustili na njegov rojstni dan.

"Ne vem. O tem ne odločam jaz. Na meni je, da ekipo na najboljši način pripravim za naslednjo tekmo. Poznam situacijo. To, da bom zapustil klub, je možnost," je po sobotnem nesrečnem porazu proti Liverpoolu (1:2) o svoji prihodnosti razmišljal trener Swanseaja Francesco Guidolin, ki je v sedmih kolih Premeier League osvojil le štiri točke.

Pri Swanseaju so se zdaj odločili, da ga zamenjajo, po našem menju pa bi lahko počakali vsaj dan ali dva. Guidolin danes nareč praznuje 61. rojstni dan, kar pa Italijanu ni pomagalo, saj so Valižani našli zamenjavo zanj. Novi trener labodov je postal nekdanji selektor ameriške reprezentance Bob Bradley.

Guidolin je klub prevzel januarja letos, po sedmih kolih v novi sezoni pa zaseda šele 17. mesto med 20 klubi prve angleške lige. Bradley bo zaradi nove službe pustil delo pri francoskem drugoligašu Le Havreju. Novo ekipo bo v vlogi trenerja prvič vodil 15. oktobra na tekmi proti Arsenalu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.