Šport > Nogomet
51 ogledov

Trenerja so poiskali pri stricu Googlu

 Ashley Williams EPA
Branilec Swanseaja Ashley Williams je priznal, da je nogometašem po novici, da jih prevzema Francesco Guidolin, na pomoč priskočil inernet.

Francesco Guidolin je novi trener valižanskega premierligaša Swanseaja. Ime, ki je znano na Apeninskem polotoku, je bilo sicer popolna neznanka za nogometaše iz Walesa. "Zdaj vem že veliko o njem, saj sem ga pogooglal na internetu. Prepričan sem, da je enako storil še marsikdo, tudi ostali fantje so to počeli," je priznal standardni član prve postave pri Swanseaju Ashley Williams.

Guidolin si je sicer ogledal ponedeljkovo tekmo, ko je Swansea doma z 1:0 ugnal Watford, Williams pa je dosegel svoj prvi zadetek v slabih dveh letih. Nekdanji trener Udineseja bo v nedeljo sicer debitiral na klopi Valižanov, ko bodo ti gostovali pri zelo neugodnem Evertonu.

"Dejali so nam le: 'On je vaš trener'. Poslušali bomo, kaj nam bo povedal, na igrišču pa se nato trudili po najboljših močeh. Pomagali mu bomo, da bo hitro postal del kluba. Tako se je odločil predsednik, mi to odločitev sprejemamo. Gremo naprej, veseli pa smo zmage," je po treh točkah, ki so Swansea popeljale na 17. mesto še dejal Williams.

"Vedeli smo, da je na tekmi. Ko je prisoten nov trener, ga vedno želiš navdušiti. A še bolj pomembna je bila zmaga za nas in vse ostale v klubu. V takšnem položaju se ne smeš 'zafrkavati'. Bolj pomemben je pobeg z dna lestvice, kot impresioniranje novega trenerja. Nujno potrebujemo točke," je zaključil branilec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.