Šport
44 ogledov

"Po karieri ne bom trener, ampak kralj"

Cristiano Ronaldo, Ferrari Instagram
Cristiano Ronaldo namerava po koncu igralske kariere zaključiti z nogometom. Ne želi si postati trener, ali kaj podobnega.

"Življenje se mi bo koncu kariere spremenilo. če me sprašujete, ali želim postati trener, potem je odgovor ne. Niti športni direktor niti predsednik kluba. Lahko rečete, da imam najboljši posel, denar, avtomobili, hiše ... A to ni pomembno. V soboto je na primer boksarski dvoboj v Las vegasu, tja bi želel odpeljati družino in prijatelje, vendar jih ne bom, ker nimam časa. A po koncu kariere želim živeti kot kralj," je izjavil Cristiano Ronaldo.

"Imel sem težko življenje, družinski dom sem zapustil pri 11 letih. Prav to težko obdobje me je naredilo za takšnega kot sem danes.Bil sem najstnik, vendar sem moral razmišljati kot moški. Takrat sem postal zrel," je še dejal prvi zvezdnik madridskega Reala.

"Številni ljudje pravijo, da jim ni žal za storjenim. To je laž. Jaz sem velikokrat obžaloval reči, ki sem jih storil. A to je pač tako. Težko, da se bom zdaj spremenil," je zaključil Ronaldo.

Komentarjev 2
  • marjan 21:43 03.januar 2016.

    Bravo Ronaldu za nogometno kariero in pravilno razmišljanje po koncu kariere. Zakaj ne bi užival zasluženega?

  • Avatar roksa
    roksa 18:18 03.januar 2016.

    Da ti ne boš trener mi je čist jasno......