Šport > Nogomet
68 ogledov

Trener Arsenala "zaljubljen" v Iličića?

josip iličić EPA
Iz Italije prihajajo namigi, da se angleški velikan zanima za usluge slovenskega reprezentanta.

Josip Iličić v letošnji sezoni blesti v dresu Fiorentine, "viola" je na odličnem četrtem mestu prvenstvene lestvice, le tri točke za vodilnim Napolijem

V elitni italijanski ligi je Gorenjec za Toskance letos zabil devet golov in prispeval še precej asistenc ter tako vzbudil zanimanje številnih klubov.

Po Romi še Arsenal

Italijanski mediji so Iličića že pred novim letom povezovali s prestopom v Romo, po poročanju spletnega portala Calciomercatonews.com pa se je zanj sedaj ogrel tudi Arsenal.

Omenjeni portal navaja, da trener Arsenala Arsène Wenger čuti veliko simpatij do slovenskega reprezentanta, "topničarji" naj bi 27-letnika spremljali na kar nekaj tekmah. Po pisanju Italijanov Wenger Iličića vidi kot idealnega partnerja za Mesuta Özila in Thea Walcotta.

A Iličić, če bo do prestopa prišlo, ne bo poceni. Po poročanju medijev pri naših zahodnih sosedih naj bi Fiorentina za ofenzivnega vezista zahtevala vrtoglavih 35 milijonov evrov.  

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.