Šport
14 ogledov

Đoković na igrišču spet igral klovna

novak đoković Youtube
Prvi igralec sveta Novak Đoković je v drugem krogu mastersa v Montrealu v manj kot uri opravil z Nemcem Florianom Mayerjem.

Novak Đoković je v Montralu zaigral prvič po porazu v finalu Wimbledona, kjer ga je v treh nizih premagal domači adut Andy Murray.

Đoković je znova dokazal, da spada med najboljše teniške igralce na trdi podlagi, saj je Nemca Floriana Mayerja odpravil v 55 minutah z rezultatom 6:2, 6:1. Prvi igralec sveta je dvakratni branilec naslova na kanadskem mastersu, svoj zmagoviti niz pa je podaljšal na 11 obračunov.

novak đoković | Avtor: Youtube Youtube
Priljubljeni Nole, ki je znan kot velik šaljivec, je po koncu obračuna zaplesal ob pesmi Get Lucky elektronskega dua Daft Punk.

''To je bil dogovor, ki sem ga med počitnicami sklenil s prijatelji. Gre za enega izmed poletnih hitov. Pesem smo kar veliko poslušali. Rekel sem si 'zakaj pa ne'. Zaplesal bom po prvem obračunu v Montrealu. Če bom zmagoval naprej, bom zaplesal po vsaki zmagi. Če zmagam v tretjem krogu, lahko pričakujete isto pesem z nekoliko drugačnimi gibi,'' je obljubil Đoković.

Danes bosta v Montrealu nastopila tudi Andy Murray in Rafael Nadal. Slednji se bo pomeril s Kanadčanom Jessejem Levinom, Škot pa bo prekrižal loparje s Špancem Marcelom Granollersom.

Komentarjev 1
  • vladek 15:28 07.avgust 2013.

    Dober igralec,a žal s prazno glavo.