Šport
20 ogledov

Olimpija s punudbo, a tudi kluba v LP

blessing eleke gorica Katarina Ponjavić
Ljubljanski klub je Gorici poslal ponudbo za napadalca Blessinga Elekeja. A Olimpija ima zelo močno konkurenco.

"Olimpija se zanima, poslala je korektno ponudbo. Mi dobro vemo, koliko je Eleke vreden. Za nas je boljši od Šporarja. Če je to mogoče taktiziranje, ne vem. Vem pa, da časa ni več veliko. Zanimata se, med drugimi, dva kluba iz Lige prvakov. Stvari so že zelo konkretne in se počasi bližajo realizaciji. Dejstvo je, da bomo mi poizkušali zadevo hitro zaključiti in ni nemogoče, da bo šel Eleke na koncu mimo Olimpije," je za Nogomanio izjavil predsednik novogoriškega kluba Hari Arčon.

Pri Olimpiji bodo v zimskem prestopnem roku sicer poizkušali zakrpati luknjo v napadu, ki je nastala ob selitvi prvega strelca prvenstva Andraža Šporarja v Basel. Želja ljubljanskega kluba je za zdaj predvsem Blessing Eleke, ki pa ima tudi snubce iz Lige prvakov. Eden izmed teh je nekdanji klub Zlatana Ibrahimovića Malmö. Švedski prvak naj bi bil za nigerijskega napadalca pripravljen odšteti milijon evrov, Ljubljančani nekoliko manj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.