Šport
2 ogledov

"Ponudba za Elekeja ni bila na nivoju"

blessing eleke gorica Katarina Ponjavić
"Vemo, kakšna je njegova tržna vrednost in pod ceno ga ne mislimo prodati. Blessing Eleke je biser našega kluba in zelo vreden kapital," poudarja predsednik Gorice Hari Arčon.

"Prestopni rok je zaključen in jasno je, da Blessing Eleke ostaja član Gorice. Ima pogodbo do leta 2017, v prestopnem roku pa nismo dobili zadovoljive ponudbe. Dobili smo le eno konkretno ponudbo, ki pa ni bila na želenem nivoju," je po zaključku prestopnega roka pojasnil predsednik goriškega kluba Hari Arčon in dodal: "Vemo, kakšna je njegova tržna vrednost in pod ceno ga ne mislimo prodati. Blessing je biser našega kluba in zelo vreden kapital."

Prvi mož vodilne zasedbe prvoligaškega tekmovanja upa, da bodo njegovi igralci še naprej blesteli na slovenskih zelenicah: "Verjamem, da bodo fantje tudi v prihodnje potrjevali s kakšnega testa so. V primeru uspešnih iger se bo zanimanje za naše igralce še povečalo. Na to smo pripravljeni, naš glavni cilj pa je, da saniramo klub. Življenje je pač takšno, da je danes vreme sončno, jutri lahko pride dež ali pa nevihta."

"Pomembno je, da fantje še naprej igrajo ambiciozno, po koncu sezone pa bomo potegnili črto. Fantje so dobili nagrado za obstanek v ligi in eno plačo, sedaj pa si prizadevamo, da bi tudi v prihodnjih mesecih redno izpolnjevali obveznosti. Obenem si želimo, da bi se tudi domače okolje bolj zbližalo s klubom. Navijači lahko z nakupom vstopnic pripomorejo k sanaciji kluba," je še dejal Arčon.

Naslednji tekmec Gorice bo Maribor, v ponedeljek pa se bo moštvo na prireditvi v centru mesta predstavilo v novih dresih. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.