Šport
34 ogledov

Otroka imenoval po klubu, žena ni opazila

Alexis Sanchez Arsenal Stoke City EPA
Avstralec je svojo hčerko imenoval po svojem najljubšem nogometnem klubu, ženi pa je dejanje priznal šele po dveh letih.

Navijač londonskih topničarjev je po novici, da je žena noseča in da bo otrok ženskega spola, svoji ženi tudi predlagal ime za potomko. Lanesra naj bi bilo 'edinstveno in romantično' ime, žena pa je bila nad predlogom navdušena in ga je hitro sprejela. Po dveh letih pa je izvedela pravi razlog za nenavadno in romantično ime.

"Razložil mi je, da je to pravzaprav ime njemu najljubšega kluba prebrano nazaj," je razkrila Lanesrina mama s povsem običajnim imenom in priimkom - Clare Smith. Njen mož je bil sicer na spletu deležen glasne podpore, predvsem s strani navijačev Arsenala. Kako jo je odnesel doma, ni znano.

Če razmišljate o podobnem koraku, vam damo lahko nekaj predlogov: Ajipmilo, Robiram, Akul Repok, Črvaz, Acirog, Akrk, Radur Ejnelev, Elažmod, Ejlec in Okšrk. In to so le prvoligaši. Imena so vsekakor edinstvena, oceno o romantični plati pa prepuščamo vam. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.