Šport
80 ogledov

Kmalu novo mesto za Prevčeve navijače

Peter Prevc spletna stran logo PrSc
Slovenski skakalni šampion bo v še bolj tesnem stiku s svojimi oboževalci.

Smučarski skakalci se trenutno nahajajo v kazahstanskem Almatyju, kjer sta na sporedu dve posamični tekmi. Peter Prevc je že v petkovih kvalifikacijah z rekordom naprave pokazal, v kakšni formi je prišel v Centralno Azijo.

Povsem lahko se zgodi, da bo Prevc kmalu, pravzaprav zelo kmalu, že uradno postal dobitnik velikega kristalnega globusa za letošnjo sezono. Pred najbližjim zasledovalcem v skupnem seštevku svetovnega pokala - Nemcem Severinom Freundom - ima 559 točk prednost, do konca pa je še osem tekem. Če bo Prevc po dveh tekmah v Almatyju torej vodil za več kot 600 točk, bo že prišel do skupne zmage.

Čakajo le še Almaty?

In prav na omenjeni scenarij najbrž čakajo ustvarjalci nove spletne strani peter-prevc.com. Skakalec iz Dolenje vasi bo namreč na novem spletnem mestu navijače še bolj podrobno seznanjal s potekom svoje športne kariere.

Zaenkrat je na spletnem naslovu moč videti le logo nove strani, ki si ga lahko ogledate na zgornji fotografiji. Kmalu pa bodo lahki vsi zainteresirani vse o dogajanju okrog njihovega ljubljenca, pa četudi gre za skoraj 5000 kilometrov oddaljeni Almaty, izvedeli na enem mestu.

Glede na zanimanje, ki ga je Prevc s svojimi zmagami letos pozimi razširil med slovenske športne navdušence, ne gre skrbeti, da stran ne bi bila dobro obiskana. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.