Šport
66042 ogledov

Pijani študenti žalili Joshuo, kar je sledilo, jih je pretreslo do obisti

Anthony Joshua Instagram
Skupina britanskih študentov se je iz varnega zavetja, vsaj tako so mislili, spravila na boksarskega šampiona. Sledilo je nekaj neverjetnega.

Nekdanji svetovni prvak težke kategorije Anthony Joshua je bil sredi večernega sprehoda v neposredni bližini študentskega doma univerze Loughborough, ko ga je z balkona začela provocirati skupina pijanih študentov.

Predrzneži so mu med drugim očitali, da se je iz strahu izogibal dvoboju z sveže upokojenim rojakom Tysonom Furyjem.

Čeprav je Joshua znan kot zelo umirjen in spoštljiv športnik, so se ga besede očitno dotaknile, zato se je odločil, da se bo s provokatorji soočil.

 | Avtor: Print Screen Print Screen
Vstopil je v študentski dom in si vtrl pot v sobo, v kateri je skupini prestrašenih študentov napel nekaj krepkih.

"Pazljivo opletajte z jezikom, ker ko vam bom začel lomiti steklene čeljusti, vam prav gotovo ne bo všeč. Pazite na svoje besede, ker ne veste, s kom govorite," jih je opozoril dvakratni svetovni prvak.

Verjetno ni treba posebej poudarjati, da so vsi prisotni vpričo 198 centimetrov visokega orjaka molčali kot grob.

"Niso pričakovali, da se do odzval. Dvomim, da bodo še kdaj storili kaj podobnega. Zakaj bi se spravil na enega najbolj nevarnih tipov na planetu?" neimenovano pričo citira britanski The Sun.

Joshua se trenutno pripravlja na povratni dvoboj z Oleksandrom Usykom, ki mu je septembra lani po soglasni sodniški odločitvi odvzel šampionske pasove po verzijah WBA, IBF, WBO in IBO.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice