Šport
18 ogledov

PKR-jevo ekipo okrepil Bariller

(Foto: PokerNews.si) Žurnal24 main
Med prvenstvom WSOP so pri edini spletni 3-D poker sobi PKR predstavili najnovejšo okrepitev njihove ekipe profesionalcev – 23-letnega Francoza Marca Barillerja.

Ta naj bi se njihovi ekipi pridružil že te dni in že konec tega meseca, v Las Vegasu tudi že branil njihove barve na prvenstvu vseh prvenstev.

Tisti, ki bolj redno igrate na PKR, Francoza verjetno bolje poznate po vzdevku »Waswini«, za katerim se skriva že zadnja 3 leta, odkar je odprl račun v tej spletni poker sobi. Barillerjeva zgodba pa je res zgodba o uspehu in le dokazuje, kako zelo si je Francoz to čast tudi zaslužil. Ko je pred 3 leti odprl račun na PKR, zaradi zakonskih omejitev na svoj račun, namreč ni smel naložiti denarja in tako mu ni preostalo drugega, kot da se zabava na brezplačnih turnirjih.

Že kmalu je zaslužil dovolj, da je lahko nastopil na tistih najcenejših turnirjih, kljub temu da se Marc kot pijanec plota drži pravil upravljanja z denarjem (ti. bankroll managemet), pa mu je samo v zadnjih 3 letih, z nastopi na turnirjih, uspelo zaslužiti že več kot 75.000$! Pri tem je potrebno upoštevati omejitve, ki se postavljajo na PKR, saj tam skorajda ne boste našli tako bogatih turnirjev, kot jih ponujajo nekatere druge spleten poker sobe in tako je Bariller do sedaj največ zaslužil za zmago na januarskem PKR High Roller turnirju s prijavnino 500$, ko je v žep pospravil nekaj več kot 15 tisoč dolarjev.

Navdušenja nad novico, 23-letni Francoz ne more skriti: “Postati član PKR-jeve ekipe profesionalcev je bil vedno moj cilj in moja želja. Nad to novico sem popolnoma navdušen, saj je to največje priznanje, ki ti ga lahko izreče PKR skupnost in nič me ne bi moglo bolj razveseliti kot dejstvo, da so me sprejeli medse. Pravi užitek je, da se lahko pridružim njihovi ekipi in že komaj čakam, da vidim, kaj lahko s preostalimi 5 norci skupaj zakuhamo! ”

Če ga vprašate po njegovem receptu za uspeh, pa vam bo kot iz topa ustrelil: “Tu ni nobenih skrivnosti, ključ do uspeha je postopno napredovanje, učenje in pravilno upravljanje z denarjem. Učiti se moraš iz lastnih napak in iz napak drugih, ves čas slediti temu kaj delajo drugi in biti pri vsem skupaj zelo potrpežljiv. Tu ne gre preskakovati korakov in nivojev, saj uspeh v pokru pride le, če si se mu pripravljen posvetiti tudi na dolgi rok.”

V PKR-jevi ekipi se bo Marc Bariller pridružil mladim asom kot so Sofia ‘welllbet’ Lövgren, Vladimir ‘Beyne’ Geshkenbein, Adrien ‘zlatan35′ Allain, James ‘james666′ Sudworth ter Kai ‘kingkai84′ Paulsen. Če je Bariller v živo vsaj tako dober, kot je na spletu, pa bo znano že kmalu, saj bomo Francoza že v naslednjih dneh lahko spremljali tudi na nekaterih turnirjih prvenstva WSOP 2010.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.