Šport
45 ogledov

Playstation in tekme Lige prvakov

andy murray EPA
Britanski teniški igralec Andy Murray si po operaciji hrbta krajša čas z igranjem videoiger in obiski tekem Lige prvakov.

Tretji igralec sveta Andy Murray se je po operaciji hrbta, zaradi katere bo moral počivati več tednov, popolnoma posvetil nogometu. Zmagovalec Wimbledona je že pred operacijo na Twitterju sporočil, da si bo kupil novo izdajo priljubljene igre Pro Evolution Soccer (PES).

murray twitter | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter
''Danes je izšel novi Pro Evo. Moram ga kupiti, da bom imel v naslednjih tednih kaj početi,'' je zapisal Murray, ki je nato svoje navijače zaprosil za pomoč, saj igre ni znal registrirati na spletu.

Poleg igranja nogometa in spremljanja tekem po televiziji se je Murray udeležil obračuna Lige prvakov na Emiratesu med Arsenalom in Napolijem. Britanski tenisač je bil z razpletom zadovoljen, saj je goreč navijač londonskega kluba.

Murray ima polne roke dela še z vodenjem domišljijske nogometne ekipe na spletu, kjer na lestvici zaostaja za reprezentančnim kolegom Rossom Hutchinsom. Britanski tenisač pa proste trenutke izkorišča tudi za sprehode po podeželju Surreyja, kjer so ga fotografirali ob neznani sprehajalki, katere domači ljubljenec je iste pasme kot psa 26-letnega tenisača.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.