Šport
36 ogledov

''Po ulici bom paradiral z njegovo glavo''

conor mcgregor Youtube
Conor McGregor je svojemu nasprotniku zagrozil, da bo z njegovo glavo paradiral po ulicah Ria de Janeira. Dvoboj irskega ''gobezdača'' in Brazilca bo na sporedu 5. marca.

Aktualni prvak v peresni kategoriji Conor McGregor je ukradel šov na tiskovni konferenci pred dvobojem z Brazilcem Rafaelom Dos Anjosom, s katerim se bo 5. marca pomeril na obračunu UFC v lahki kategoriji.

Irec, ki sicer nastopa v peresno lahki kategoriji, bi lahko postal prvi borec v zgodovini, ki bi istočano držal pasova v dveh različnih razredih.

Tiskovna konferenca pred dvobojem se je začela s 30-minutnim zamikom, saj je McGregor zamujal. ''Opravičujem se, ker sem pozen. Ne nosim ure. Delujem po svojem času,'' je ob prihodu dejal prvak, ki se je svojega nasprotnika lotil z vsemi razpoložljivimi sredstvi.

''Nima mi ponuditi nič drugega kot zlat pas,'' je uvodoma dejal McGregor in Dos Anjosa označil za izdajalca njegove domovine. ''Tvojim otrokom je imel Bob in Donald. Zakaj vzgajaš ameriške otroke? Zakaj ne zaupaš v svoje ljudi?'' je nadaljeval Irec in Brazilcu očital, da je tujec v lastni državi. Ta se je poskušal braniti.

''Cel svet si želi ameriških sanj. Ljudje, ki pridejo živet v Ameriko iz drugih držav, si ne zaslužijo, da se jih zmerja z izdajalci,'' je odvrnil Dos Anjos.

A Mcgregorja to ni zaustavilo, zato je že v naslednji sapi napovedal uničenje nasprotnika. ''Z njegovo glavo bomo paradiral po ulicah Ria de Janeira. Predvidevam, da bodo organizirali parado, državni praznik. Dos Anjos je sramota za Brazilijo. Jaz ji bom povrnil ugled. Živela Brazilija,'' je dejal McGregor, ki je za zmago nad Josejem Aldom potreboval 13 sekund. 

''Rafaela bom sprašil v manj kot minuti. On je počasnejša in slabša različica Alda,'' je dejal McGregor, ki se je v 40-minutni tiradi večkrat dotaknil svojega zadnjega nasprotnika, s katerim je provociral Brazilca. ''Vidi se, kdo je pravi in kdo ne. Jose predstavlja Brazilijo. Dos Anjos je ne.''

Dos Anjosu je naposled prekipelo. ''Conorja bi lahko pokončal v prvi rundi, vendar ga bom kaznoval do tretje ali četrte. Poskrbel bom, da bo krvavel,'' je obljubil prvak lahke kategorije, a McGregorja mu kljub temu ni uspelo utišati.

Irec, ki je nedavno na dvoboj izzval neporaženega Floyda Mayweatherja, je upokojenemu boksarju poslal novo sporočilo. ''Floyd se mora marsikaj naučiti, preden bo odprl usta. Izpostavil je moje ime in to mi ni bilo všeč. Ljudi še za manjše reči zakopljejo v puščavi,'' je pristavil McGregor.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.