Šport
51 ogledov

Po Vuelti v bolnišnico

John Degenkolb EPA
John Degenkolb, ki je na dirki po Španiji oblekel zeleno majico za najboljšega sprinterja oziroma za najboljši točkovni izkupiček, je po vrnitvi iz Španije doma v Frankfurtu pristal v bolnišnici.

Nemškemu sprinterju se je vnela rana, ki jo je na dirki dobil pri padcu, zato so ga nemudoma poslali na bolnišnično zdravljenje. "Rana na levi nogi, ki jo je dobil pri padcu, se je vnela, zaradi njegove varnosti smo se odločili, da ga za nekaj dni pošljemo v bolnišnico," je za nemški Bild dejal vodja njegovega moštva Giant-Shimano Jörg Werner.

Petindvajsetletni Degenkolb je na svojem Facebook profilu zapisal: "Po vrnitvi iz Španije sem komaj hodil, zato me je moštveni zdravnik nemudoma poslal v bolnišnico, kjer so takoj začeli zdravljenje z antibiotiki. Še nekaj dni bom ostal v bolnišnici na opazovanju, tako da svetovno prvenstvo še vedno ostaja v načrtih."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.