Šport
67 ogledov

Po zraku letele plastenke in pločevinke

conor mcgregor Reševalni pas/Twitter
Tiskovna konferenca pred povratnim obračunom Conorja McGregorja in Nata Diaza se je sprevrgla v kaos z obmetavanjem s plastenkami in pločevinkami.

Le še dva dneva nas ločita do povratnega obračuna, ko se bosta na dogodku mešanih borilnih veščin UFC 202 pomerila aktualni prvak v peresno lahki kategoriji in Nate Diaz. Zvezdnika se bosta tako kot na prvem dvoboju, ki ga je 5. marca letos dobil Diaz, pomerila v velterski kategoriji.

Borca bi se morala na povratnem obračunu pomeriti že v začetku julija, vendar je McGregor z bojkotom medijskih obveznosti izzval izključitev.

Tokrat se je gobezdavi Irec udeležil tiskovne konference, kjer je bilo še kako vroče. McGregor je na prizorišče prispel 20 minut prepozno in tako poskrbel, da se je Diaz dodobra načakal. Irec se je opravičil, češ da je mislil, da se tiskovna konferenca začne pol ure kasneje.

Medtem ko je McGregor odgovarjal na vprašanje novinarja, se je Diaz odločil, da bo s svojo ekipo zapustil prizorišče. Pri tem sta si razprti strani izmenjali nekaj žaljivk, po zraku pa so začele frčati plastenke in pločevinke.

McGregor se pri tem ni zmenil za besede prvega moža UFC-ja Dane Whitea, ki je pozival k premirju, nato pa končal tiskovno koferenco.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.