Šport
105 ogledov

Pod streli umrl zloglasni huligan

stanković sale mutavi Youtube
V strelskem obračunu v Beogradu je bil ubit zloglasni huligan in vodja navijaške skupine Partizana Aleksandar Stanković, znan tudi kot Sale Mutavi.

V bližini centralnega zapora v srbski prestolnici je v četrtek zvečer prišlo do strelskega incidenta, v katerem je umrla ena oseba, dve sta poškodovani.

Po poročanju srbskih medijev je življenje izgubil 30-letni nogometni huligan Aleksandar Stanković, stari znanec policije in vodja Partizanove navijaške skupine, poškodbe pa je utrpel tudi njegov telesni stražar Milorad Đurić. Identiteta tretje poškodovane osebe ni znana.

Streli so odjeknili nekje okoli 21. ure na križišču Bačvanske in Ulice gospodara Vučića v Beogradu. Stanković je vstopal v avtomobil znamke Audi A6, ko je podlegel strelom iz mimovozečega BMW-ja temne bave. Napadalci so avtomobil kasneje zažgali nedaleč stran od kraja zločina.

Policija je zaprla ulice in začela preiskavo, na cesti pa so se zbrali številni stanovalci in drugi očividci. ''Najprej sem mislila, da so petarde, nato pa sem ugotovila, da nekdo strelja,'' je povedala ena od bližnjih stanovalk in dodala: ''Hčerki sem rekla, naj leže. Dolgo si nismo upale pogledati iz avtomobila. Ko sva zaslišali policijske sirene, sva končno upali izstopiti.''

Po prvih podatkih policije naj bi šlo za obračun črnogorskih kriminalnih združenj, incident pa naj bi bil povezan s preprodajo prepovedanih drog.

Napad na generalnega direktorja

Stanković je bil eden od napadalcev, ki so aprila vdrli v klubske prostore Partizana in napadli direktorja Miloša Vazuro. Pred tem so na parkirišču brutalno obračunali z varnostnikom.

Dan za varen avto

Komentarjev 5
  • matermila 19:31 15.oktober 2016.

    E,pa sad je stvarno Mutavi.

  • sweetdogs 12:55 14.oktober 2016.

    Škoda :'(

  • patron 12:26 14.oktober 2016.

    ena zguba manj tlači to zemljo !!!!!!!