Šport
26 ogledov

Predsednik po 19 dneh opral majico

medveščak damir gojanović Slavko Midzor/PIXSELL
Končan je niz osmih zaporednih zmag zagrebškega Medveščaka v ligi KHL, kar pomeni, da bodo hokejisti za nekaj časa opustili vraževerne rituale.

Ameriški hokejist Matt Murley je po zmagi proti CSKA, s katero so medvedi začeli svoj zmagoviti pohod, zatrdil, da se do nadaljnega ne bo več bril in strigel. ''Imamo tisoč ritualov, vendar me ne sprašujte o tem, saj bi vam jih lahko našteval celo noč,'' je povedal Murley, ki je v zadnjih tednih vsak večer jedel isto hrano.

''Žal mi je, da se je niz končal, a Johanni zagotovo ni,'' je povedal Murley in razkril, da je z obrito brado najbolj razveselil svoje dekle. ''Ves čas sem večerjal isto hrano, razen na gostovanjih, kjer sem moral nekoliko spremeniti rutino,'' je priznal Američan.

Predsednik najbolj vraževeren

Po pričevanju igralcev pa je bolj kot hokejisti vraževeren predsednik Medveščaka Damir Gojanović. ''Isto majico sem nosil tri tedne. Po vsaki zmagi sem jedel isti sendvič v istem lokalu, pred vsako tekmo pa sem zmolil. Vera je zelo pomembna,'' je povedal Gojanović.

Murley je prepričan, da bo vraževerje ponovno oživilo, ko bo Medveščak zabeležil novo zmago. ''V Medveščaku je ogromno vraževernih igralcev in ne dvomim, da bodo s prvo zmago ponovno začeli s svojimi rituali,'' je zaključil Američan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.