Šport
35 ogledov

Pri Skyju ob zmagi poslušajo Avsenike

Dirka po Franciji Froome EPA
Ob intervjuju, ki ga je po dirki po Franciji za televizijo Sky Sports dal Geraint Thomas, se iz avtobusa ekipe Sky razločno slišijo zvoki Avsenikove Na Golici.

Chris Froome je do svoje druge zmage na Touru prišel tudi s pomočjo Slovencev. Pri ekipi Sky so tako zaposleni štirje slovenski strokovnjaki: maserja David Rožman in Marko Džalo ter mehanika Igor Turk in Filip Tišma. Najverjetneje se je prav po zaslugi koga od njih po osvojitvi rumene majice iz avtobusa moštva razlegala Na golici (kliknite tu).

Zvoki skladbe so nekoliko zmotili tudi intervju televizije Sky Sports, odlični Geraint Thomas, ki je bil kot pomočnik eden najzaslužnejših za uspeh Frooma, pa je za izbor glasbe sicer 'okrivil' moštvenega kolega Wouta Poelsa. "Zdaj je on zadolžen za muziko. Je Nizozemec, oni pa imajo čuden okus za glasbo. A je vse v redu," se je pošalil Britanec.

Thomas je tako nehote izvedel Denzela Washingtona in Gena Hackmana, ki v filmu Škrlatna plima zagotavljata, da lipicanci prihajajo iz Španije (Hackman) ali Portugalske (Washington). A naj mu bo, zmaga na Touru je nekaj posebnega, ob slavju pa se dogajajo tudi napake!

 

 

.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.